Новини

Оновлення сайту!

Привіт, шановні клієнти KMK!

У нас є чудові новини, якими ми хочемо поділитися з вами. Раді повідомити, що ми оновили наш веб-сайт! ?

Ми прислухалися до ваших відгуків і представляємо функції, які виведуть ваші покупки на новий рівень. Тепер в нашому онлайн-магазині легко та просто знайти потрібні товари. Також у нашого нового сайту з’явилася мобільна версія, ознайомитись з нашим асортиментом та робити покупки с телефону стало ще ефективніше та зручніше.

Оновлення:

  • Елегантний і сучасний дизайн – будьте готові до того, що вас зустріне свіжий і сучасний вигляд, який полегшить пошук потрібних вам продуктів. Наш оновлений сайт стане легшим для навігації, дозволяючи швидко переглядати наш широкий асортимент роздрібного та касового обладнання.
  • Зручний інтерфейс – ми впровадили зміни, які полегшать вам пошук того, що ви шукаєте. Наші вдосконалені функції пошуку та категоризації заощадять ваш час на пошук.
  • Демонстрація продукту – вивчайте наші продукти як ніколи раніше за допомогою високоякісних зображень, детальних описів і навіть відео, які показують вам, як наше обладнання може принести користь вашому бізнесу.
  • Адаптивний дизайн – незалежно від того, чи ви переглядаєте веб-сторінки на комп’ютері, планшеті чи смартфоні, наш новий сайт буде плавно адаптуватися, щоб забезпечити вам стабільну та приємну роботу.

На даний момент ще йде робота по оновленню сайту, під час цього процесу на нашому поточному веб-сайті можуть виникнути невеликі збої, але будьте впевнені, що це тимчасово.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *